Adverteren op Kantoor Roulette

Kantoor Roulette (en zijn spin-offs, Keuze Roulette en Bier Roulette) is een website en app met een gezamenlijk maandelijks bereik van meer dan 10.000 gebruikers. We hebben een verschillende mogelijkheden om je bedrijf te promoten tegen gunstige tarieven.

Advertentieposities

We hebben een aantal advertentieposities beschikbaar op de website, deze zijn te vinden op de volgende pagina's:

  • App: In de app (Desktop/Chrome Extensie/Edge Addon) wordt boven een banner getoond van maximaal: 250x250px
  • In de webapps (Kantoor Roulette/Keuze Roulette/Bier Roulette) kunnen ads worden geplaatst op plekken als: bij de startknop, bij de optieslijst, op de selectielijst. Hier zijn alle gebruikelijke groottes mogelijk.

Doelgroep

De doelgroep van de verschillende apps is vrij divers.

Kantoor Roulette

De doelgroep van de (web)app is werkend Nederland. De gebruikers zijn voornamelijk tussen de 20 en 40 jaar oud, en werken in een kantooromgeving. Zowel mannen als vrouwen maken gebruik van de app.

Keuze Roulette

De doelgroep van de webapps is anders. De gebruikers zijn van alle leeftijden, en gebruiken de (mobiele/web)app om keuzes te maken in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan het kiezen van een restaurant, een vakantiebestemming, of een film.

Bier Roulette

De doelgroep van Bier Roulette is vrijwel hetzelfde als die van Keuze Roulette, maar dan met een iets jongere doelgroep. De gebruikers zijn voornamelijk tussen de 18 en 30 jaar oud.

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de banner en de positie. Bij langere tijden is er korting mogelijk. Neem contact op voor met een voorstel.

Voorstel

Heb je een ander idee voor een campagne (PREMIUM-codes zijn bijvoorbeeld ook mogelijk) op Kantoor Roulette? Daar staan we natuurlijk ook voor open! Neem contact op met je voorstel.

Contact

Wil je meer informatie of heb je een andere vraag? Neem dan contact op door een mail te sturen naar [email protected]